Krijg jij het geld dat je verdiend?

Wij weten het zeker!

Ook jij vind een baan en gaat geld verdienen als je de stappen uit Volop Werk Wie Wat Waar volgt.
Kijk welk werk het best bij je past en lees hoe je daarmee kunt beginnen. Leer vervolgens hoe je jezelf succesvol presenteert en doeltreffend solliciteert. Ook jij kunt binnen een maand je eerste verdiensten in de pocket hebben!

 

De meeste klanten kiezen voor de presentatie op CD!

Kies wat het beste bij jou past. een Boek, een presentatie, of misschien wel beide :-)

boek-volopwerkcd-volopwerkdubbel-volopwerk

Prijzen van e-book (epub) en cd presentatie zijn inclusief BTW maar exclusief verzendkosten. Het E-book wordt na betaling van 12,50 gratis naar u verzonden. Bij bestelling van de presentatie worden verzendkosten berekend. Voor Nederland 3,95 en voor België 6,95.

Volop Werk e-book- Auteur Bob Sanders / ISBN: 9789492424006 / is tevens verkrijgbaar in de meeste Nederlandse en Belgische boekhandels. waaronder vrijeboeken

Als eerste alle nieuwe berichten ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief of like onze facebook paginavolopwerk-facebook

 
 
 

 
 
De auteur Bob Sanders beschrijft in zijn boek duidelijk hoe je jezelf overtuigend presenteert, succesvol solliciteert en een aantrekkelijk cv maakt. Jouw nieuwe loopbaan begint bij de wijze waarop je jezelf “verkoopt” aan de werkgever! De beschreven manieren van geld verdienen dienen slechts als voorbeeld. Je moet zelf actie ondernemen om aan het werk te gaan. Dit kun je doen door jezelf aan te melden bij de genoemde bedrijven. Doelstelling van Volop Werk is vooral de lezer bewust maken van het belang van een goede sollicitatiebrief, CV en een representatief voorkomen.