Over ons

Hallo, wij zijn Richard en Sterre, van Volop Werk.
Jarenlang hebben wij van als jobcoach gewerkt, en talloze mensen aan een baan geholpen. Vaak waren dat langdurig werklozen, mensen met een uitkering, gedeeltelijk arbeidsongeschikten, huismoeders, studenten, of mensen die op het punt stonden hun baan te verliezen. Een leuke job en toch…

Het gaf ons geen voldoening meer
Waarom een handje vol mensen per dag helpen als je ook iets voor de grote groep kunt betekenen. Met die filosofie schreven wij Volop Werk Wie Wat Waar.
Een volledige stap voor stap handleiding die je helpt een vast inkomen op te bouwen, vanuit je eigen huis, in je eigen tijd en op je eigen tempo.

Niet denken maar doen!
Ja, je wilt best minder eten, minder alcohol drinken, minder achter de computer zitten, minder tv kijken en juist meer actief worden en je droombaan achterna gaan…. Maar ppfff! Je gedrag veranderen is nog niet zo makkelijk.. Morgen begin ik echt en vervolgens sjoemel je vrolijk door.

Nu is het tijd voor ACTIE ACTIE ACTIE!!
  • Stop met denken maar ga doen!
  • Start met online geld verdienen
  • Begin met je job voor inpakken, vouwen en plakken
  • Start je eigen webshop
  • Leer hoe juist jij die baan krijgt!

Bestel nu jouw exemplaar van Volop Werk Wie Wat Waar   Je eerste stap naar een succesvol en rijker leven.
Maak gebruik van de tips entools die wij je geven om jouw leven anders in te delen.

book-banner
niet-goed-geld-terug
 
 
 

 
 

Als eerste alle nieuwe berichten ontvangen? Meld je dan aan voor de Volop Werk nieuwsbrief of like onze facebook paginavolopwerk-facebook