Factureringsvoorwaarden

Betalings mogelijkheden

Volop Werk biedt haar klanten een vijftal betalingsmogelijkheden. Te weten: iDeal, Mr Cash, Sofort banking, Paypal en sepa overboeking. Alle betalingen worden door mollie B.V gefaciliteerd, en afgehandeld in de vertrouwde beveiligde omgeving van uw eigen bank.

 

Beveiligde betaalomgeving

Voor het afhandelen van betalingen maakt Volop Werkt gebruik van de beveiligde betaalomgeving van Stichting Mollie Payments De betaling zal verlopen via Mollie BV. U zult daarom bij begunstigde “MOLLIE BV” zien.

 

Factuur

De factuur wordt meegestuurd met de betalingsbevestiging.

 

Factuur bedrag

Alle bedragen op volopwerk.nl zijn inclusief btw, maar exclusief eventuele verzendkosten.
Voor het e-book geld dat deze na ontavngs van betaling zonder verdere kosten als downloadlink naar de klant wordt gemaild.

Voor de CD presentaties worden bij betaling in het winkelwagentje verzendkosten berekend. Voor Nederland is dat 3,95, voor Belgie 6,95

 

Hoe werken de diverse betalingsmogelijkheden?

iDeal
De in Nederland meest gebruikte online betaalmethode
Nadat de consument iDEAL heeft gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

 
Bancontact/Mister Cash
De populaire Belgische betaalmethode
Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Daarom is het uitermate geschikt voor je webwinkel. Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.

 
Sofort Banking
Eén van de populairste betaalmethodes in Duitsland en actief in 9 landen
SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 9 landen beschikbaar. De klant kan in de omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig.

 
PayPal
Meer dan 143 miljoen PayPal gebruikers
In enkele klikken betalingen doen via een bankoverschrijving, creditcard of het PayPal-saldo. Het enige wat de klant nodig heeft is een PayPal account.

 
Overboeking
SEPA overboekingen in 35 Europese landen
Een Overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kan jouw klant een betaling doen.