Disclaimer

Disclaimer

Volop Werk verkoopt via de website volopwerk.nl het e-book en de CD presentatie van auteur B.S Sanders.
ISBN:9789492424006. Het e-book is tevens verkrijgbaar in de meeste Nederlandse en Belgische boekhandels.

B.S Sanders beschrijft in zijn boek duidelijk hoe je jezelf overtuigend presenteert, succesvol solliciteert en een aantrekkelijk cv maakt. Jouw nieuwe loopbaan begint bij de wijze waarop je jezelf “verkoopt” aan de werkgever! De beschreven manieren van online geld verdienen dienen slechts als voorbeeld. Je moet zelf actie ondernemen om aan het werk te gaan. Dit kun je doen door jezelf aan te melden bij de genoemde bedrijven, en te beginnen met de werkzaamheden om geld te kunnen verdienen. Doelstelling van Volop Werk is vooral de lezer bewust maken van het belang van een goede sollicitatiebrief, CV en een representatief voorkomen.

Het e-book wordt uitgegeven in epub formaat. Omdat het e-book persoonlijk is worden er na aanschaf een aantal zichtbare en onzichtbare persoonlijke kenmerken aan het e-book toegevoegd. Doorverkopen, uploaden naar internet of op enige andere manier digitaal verspreiden is niet toegestaan. Door het watermerk is de oorspronkelijke eigenaar bij misbruik altijd traceerbaar.

De presentatie van volop werk is uitgegeven met powerpoint.

De inhoud van deze website, de daarop aangeboden en daaraan gerelateerde producten, zijnde artikelen, nieuwsbrieven, e-boeken en presentaties op CD en USB Stick zijn auteurs rechterlijk beschermd. Het is niet toegestaan om deze voor commerciële of persoonlijke doeleinden openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Hiervoor kunt u contact opnemen.

Bij de samenstelling van de inhoud is uiterste zorg besteed. Toch blijft het mogelijk dat deze op sommige punten onvolledig of onjuist is. Aan de informatie die op deze site getoond wordt, kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden. Informatie op de site kan door volopwerk.nl worden gewijzigd zonder aankondiging of verplichting.

Volopwerk is niet aansprakelijk voor onjuistheden, onvolledigheden, misbruik door derden of handelingen op grond van de inhoud van deze website en de aangeboden e-boeken en presentaties, en sluit derhalve alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website en de aangeboden producten en diensten.